Oversigt over lokale erhvervsnetværk

Halsnæs Kommune har et aktivt erhvervsforeningsliv med lokale foreninger i flere af byerne, samt et virksomhedsnetværk, der dækker hele Halsnæs Kommune.

Her finder du links til de foreninger, som Halsnæs Kommune samarbejder med.

Virksomhedsnetværket F-5
Virksomhedsnetværket arbejder på at skabe vækst i Halsnæs Kommunes erhvervsliv. F5´s Virksomhedsnetværk har pt. 100 virksomheder som medlemmer og dækker Halsnæs Kommune samt flere af vores nabokommuner.

Elværket 3300 Netværk
Elværket 3300 Netværk er et netværk for små og store virksomheder, der har lyst til at vidensdele, inspirere, samarbejde og hjælpe hinanden samt skabe et uafhængigt netværk. Deltagerne er både lokale erhvervsdrivende og firmaer fra nabokommuner samt københavn. Kom i kontakt med netværket via facebook - Elværket 3300 Netværk. 

Frederiksværk Handelsstandsforening
Handelstandsforeningen arbejder på at styrke den lokale handel. Deres medlemmer er erhvervsdrivende i Frederiksværk.

Frederiksværk Håndværker og Industriforening
Frederiksværk Håndværker og Industriforening er et interessefællesskab for erhvervsdrivende inden for håndværk og industri.

Halsnæs Rotary
Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence.

Hundested Erhverv
Er for alle i Hundestedområdet, der arbejder aktivt for at fremme interesseområder for både håndværkere, detailhandlere, kunstnere, servicevirksomheder og industri.

Hundested Havn
Hundested Havn er et privat interessentskab, der blandt andet arbejder for at fremme erhverv og oplevelser på havneområdet.

Liseleje Erhvervsforening
Hvis du er handels- eller erhvervsdrivende i Liseleje og omegn, kan du som medlem af erhvervsforeningen være med til at igangsætte aktiviteter, der er til gavn for området.

Nordsjællands Landboforening
Nordsjællands Landboforening arbejder målrettet med indsigt, indsats og indflydelse. Reguleringer, lovgivninger, udpegninger og planer for landejendommene i Hovedstadsregionen har taget et stadig stigende omfang. Landboforeningen sørger derfor for at samle al den nødvendige viden, og formidle den til deres medlemmer.

Odd Fellow Ordenen - 84 J.F. Classen 
Odd Fellow Ordenen er en global organisation - også med afdeling i Halsnæs. Læs mere om Odd Fellow Ordenen og medlemskab på hjemmesiden.

Spisekammer Halsnæs
Spisekammer Halsnæs består af en gruppe både små og store selvstændige fødevareproducenter med fokus på god og lokal produktion. Med fokus på synergieffekter og et fælles brand er foreningen åben for nye medlemmer og samarbejder.

Sidst opdateret 9. juli 2018

Kontakt

Inge Ibbi Bak
Senior Erhvervskonsulent
Telefon 51 67 54 88
inbak@halsnaes.dk

Få gratis sparring!

Få sparring i Væksthus Hovedstadsregionen

Iværksætternetværk Halsnæs - noget for dig?

Iværksætternetværket Halsnæs mødes

Se DIs erhvervsklimamåling for Halsnæs

Erhvervsklima-2016-banner

Tilmeld Nyhedsmail