Kort afstand til mange arbejdspladser

Der findes over 100.000 jobs i og nær Halsnæs i en fornuftig køreafstand. Se kortet over de største virksomheder i Nordsjælland.

Halsnæs Kommune har mange driftige virksomheder og en sundt erhvervsklima. Der er derfor gode muligheder for at søge og finde job lokalt i Halsnæs, men tager man også nærområderne med i sin søgning, så er udbuddet endnu større.

Vi har samlet et overblik på kortet herunder, der viser de største private virksomheder (over 10 ansatte) i og nær Halsnæs. Køreafstanden i bil er i det mørkegrønne område ca. 20 minutter og i det lysegrønne område ca. 40 minutter fra centrum af Halsnæs, hvor flaget er placeret. Der kører også lokaltog og busser ind og ud af Halsnæs, men i denne beregning er det biltransporten, der er udgangspunktet.

Zoom ind og ud i kortet for at se placeringen og branchekoderne for de større private virksomheder. I alt viser kortet over 128.000 arbejdspladser ifølge CVR registeret i 2017, og det er uden offentlige arbejdspladser og de mindre virksomheder, som også ligger i området. Det samlede antal arbejdspladser overstiger 200.000 ifølge CVR.

 Tegnforklaring

OBS: Bruger du ipad, tablet eller mobil kan du med fordel Klikke her for at se kortet i fuld skærm. Her kan du også zoome i kortet og se yderligere oplysninger om virksomhederne.

Sidst opdateret 7. marts 2017

Kontakt

Markedsføringskonsulent
Magnus Ankerstrøm Andreassen
Telefon 20 36 45 34
magan@halsnaes.dk 

Find ud af hvorfor...

case stories om erhvervslivet i halsnøs
Livet i Halsnæs - Mød menneskerne


Boliger og grunde til salg

Yderst attraktive priser på boliger, ejendomme og grunde i Halsnæs Kommune.
Læs mere her


Din guide til lokale oplevelser:

Link til Oplev Halsnaes