Ny leder i Børnehuset Kregme

24. maj 2019

Bjørk Kuhn Jeppesen skal fremover stå i spidsen for Børnehuset Kregme

Foto af Bjørk Kuhn Jeppesen

Foto af Bjørk Kuhn Jeppesen

Den 1. juli 2019 tiltræder Bjørk Kuhn Jeppesen som ny virksomhedsleder i Børnehuset Kregme. Bjørk Kuhn Jeppesen kommer fra en stilling som daglig pædagogisk leder i selvsamme børnehus – et hus, som hun har et indgående kendskab til.

Tilbage i 2009 tiltrådte hun nemlig som daglig pædagogisk leder, da institutionen slog dørene op for de første børn og forældre. Siden har hun været væk fra huset i en periode på to år, mens hun erhvervede sig en kandidatgrad i pædagogisk psykologi.

Som ny virksomhedsleder får Bjørk Kuhn Jeppesen ansvaret for i et tæt samarbejde med personale og forældre at videreføre den positive udvikling, som Børnehuset Kregme befinder sig i – en opgave, som hun glæder sig meget til:

”Vi er midt i en spændende proces, der handler om at genfinde og tydeliggøre de bærende værdier i huset og ikke mindst omsætte dem til pædagogisk hverdagspraksis. Den proces har i høj grad medvirket til, at husets personale i dag er godt rustet til, at vi i fællesskab fortsætter udviklingen af en stærk pædagogisk praksis, et godt forældresamarbejde og et sundt arbejdsmiljø. Vi brænder jo for det samme – nemlig at skabe de bedst mulige rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse,” siger Bjørk Kuhn Jeppesen.

Chef for Børn, Unge og Læring Henrik Reumert glæder sig over ansættelsen.

”Jeg er rigtig tilfreds med at kunne byde Bjørk Kuhn Jeppesen velkommen på holdet af dagtilbudsledere i Halsnæs Kommune. Bjørk kommer med en solid bagage, som både består af en stor teoretisk forståelse af børns trivsel, læring, udvikling og dannelse samt et stærkt erfarings- og praksisfundament, der er opbygget over mange år,” siger Henrik Reumert.

Bjørk Kuhn Jeppesen bor med sin mand og to børn på 13 og 17 år i Frederiksværk. I sin fritid holder hun af at opleve verden i og uden for Danmark med sin familie.

 

Fakta om Børnehuset Kregme:

 

  • Børnehuset Kregme på Præstesvinget har eksisteret siden 2009. 
  • Børnehuset er normeret til 160 enheder – aktuelt fordelt med 40 vuggestuebørn på fire stuer og 80 børnehavebørn på fire stuer. 
  • Siden 1. april 2019 har Børnehuset Kregme som følge af en organisatorisk omlægning været selvstændigt. Selvstændiggørelsen tager afsæt i et politisk ønske om at forankre kommunens børnehuse i de lokale nærmiljøer og dermed understøtte lokale fællesskaber og tilhørsforhold.