Tandplejeklinik lukker midlertidigt

5. april 2019

Tandplejeklinikken på Magleblik Skole lukker midlertidigt på grund af ombygning. Børn tilknyttet klinikken vil dog stadig have mulighed for at komme til tandlægen på en af kommunens to øvrige tandklinikker.

tandpleje

Ombygningen vil finde sted i perioden den 12. april til medio september og sker i forbindelse med, at byrådet sidste år besluttede at samle kommunens tre tandklinikker til én ny moderne klinik på Magleblik Skole. Sammenlægningen skal blandt andet sikre mere moderne faciliteter og imødekomme de rekrutteringsudfordringer kommunen oplever på området.

Fortsat mulighed for tandlægetid
I forbindelse med lukningen vil alle børn tilknyttet Tandplejen på Magleblik Skole have mulighed for at bruge tandklinikken primært på Storebjergskolen men også på Frederiksværk Skole - Enghaven. Det gælder både ved almindelige konsultationer og i akutte tilfælde.

Alle borgere der indkaldes til konsultation og behandlinger i lukkeperioden, vil automatisk modtage indkaldelse via e-boks samt NemSMS.

Tandplejen vil i perioden arbejde for at opretholde den nuværende drift så vidt muligt, så der bliver færrest mulige gener for borgerne.