400.000 kr. til nye visionsprojekter

5. februar 2018

Byrådet har i budget 2018 afsat 400.000 kr. i en visionspulje til projekter, der kan løfte Halsnæs i tråd med Vision 2030. Visionspuljen kan søges af kommunens foreninger, borgere og erhvervsliv. Ansøgningsfristen er den 15. marts 2018.

Visionspuljen 2018

Visionspuljen har til formål at understøtte nye initiativer, projekter og koncepter, som er nærværende, rå og autentiske, og kan skabe handling og give liv til ordene i Vision 2030.

"Med visionspuljen kan vi støtte projekter og aktiviteter, der i tråd med Vision 2030 gør Halsnæs til et inspirerende og aktivt sted at bo og besøge. Vi skal ikke kun være nærværende, rå og autentiske i vores vision, men i vores handlinger. I Halsnæs har vi et stærkt og dynamisk medborgerskab med mange gode initiativer, derfor glæder jeg mig til at læse og drøfte ansøgningerne i udvalget og udvælge de projekter, som kan være med til at løfte Halsnæs og vores vision for fremtiden," siger Helle Vibeke Lunderød udvalgsformand for Idræt, Kultur og Demokrati.

Vision 2030 - det rå og autentiske Halsnæs

Vision 2030 tager afsæt i kommunens egne styrker, som inspirerer til at udvikle Halsnæs som et område for rå, nære og autentiske oplevelser.

Med visionspuljen kan kommunen give støtte til ildsjæle, foreninger og erhvervsliv, som ønsker at skabe projekter med gode, meningsfulde og erfaringsgivende oplevelser med naturen, på vandet, med kunst og kultur, lokale fællesskaber og håndværk.

Realiser dit projekt - søg visionspuljen nu

Visionspuljen kan søges af borgere, foreninger, partnerskaber og erhvervsliv, der ønsker støtte til at videreudvikle eller igangsætte et projekt, der er med til at levendegøre Vision 2030 og gøre Halsnæs til et attraktivt sted at bo og leve.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2018, hvor ansøgningen skal sendes til e-mail: soewu@halsnaes.dk.

Ansøgningerne bliver behandlet på førstkommende udvalgsmøde i Udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati, og du vil modtage svar på din ansøgning senest 19. april 2018.

Du kan her læse mere om visionspuljen og kriterierne for at søge puljen.

Oplevelser for og med hinanden

I 2017 modtog Halsnæs Kommune fjorten ansøgninger til visionspuljen, hvoraf fem projekter fik støtte:

  • Shortstories, UKC.
  • Lynæs Sommerbio, Foreningen Lynæs’ venner.
  • Kulturtjenesten Halsnæs, Åben skole og kulturel samskabelse.
  • Udsigtsplatform Liseleje.
  • Hundested Motor Træf.

Har du brug for vejledning eller sparring omkring din ansøgning til Visionspuljen i 2018, kan du kontakte vækst- og udviklingskonsulent Søren Würtz på e-mail: soewu@halsnaes.dk.