Ny skoleleder på Arresø Skole

29. juni 2016

Valget er faldet på Horst Obermann, som kommer fra en lignende stilling i Roskilde Kommune. Horst begynder den 1. september 2016.

Horst Obermann

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Horst Obermann som ny leder af Arresø Skole.

 

Horst Obermann har mange års erfaring med ledelse på skoleområdet. De seneste 14 år har han været skoleleder på Baunehøjskolen i Roskilde Kommune og har derudover også ledererfaring fra blandt andet en stilling som skoleleder i Vordingborg Kommune og viceskoleleder i Køge Kommune.

 

Henrik Reumert, chef for Børn, Unge og Læring udtaler: ”Horst er en dygtig, inddragende og meget erfaren leder, som vil gå forrest i den videre udvikling af Arresø Skole. Horst forstår at sætte retning samtidig med, at han inddrager og lytter. Jeg er derfor sikker på, at både elever, forældre og medarbejdere vil opleve Horst som en god og kompetent skoleleder.”

 

Horst Obermann ser frem til at komme i gang med sit nye arbejde. Han siger:”Først og fremmest glæder jeg mig til at møde skolens dygtige medarbejdere og ledere. De gør en positiv forskel i elevernes læring og udvikling."

 

Han fortsætter: "Jeg glæder mig også til samarbejdet med forældre og de mange andre samarbejdspartnere, der er omkring skolen - både Ølsted og Magleblik. Sammen skal vi fortsætte den positive udvikling med at løfte eleverne og løfte skolen.”

 

Oprindelig er Horst Obermann uddannet lærer i 1982 og har taget den pædagogiske diplomuddannelse i skoleudvikling i 2002 og diplomuddannelsen i offentlig forvaltning i 2006.