Tænk dig om, før du ikke stemmer

Halsnæs Kommune støtter op om den landsdækkende kampagne "Tænk dig om, før du ikke stemmer", der skal få endnu flere til at stemme ved kommunalvalget.

Den 21. november 2017 er der kommunal- og regionsrådsvalg i Danmark.

Det er din mulighed for at få indflydelse på, hvem der skal lede udviklingen af din kommune eller region de næste fire år. 

Så det kan ikke siges nok: Tænk dig om, før du ikke stemmer.

Hvad stemmer vi om?

Kommuner og regioner har ansvar for den velfærd, du møder i hverdagen. Det er blandt andet skoler, daginstitutioner, hospitaler, læger, ældrepleje, beskæftigelse, infrastruktur og udvikling af vores lokalsamfund.

Det er 64 % af de samlede offentlige udgifter i Danmark der går til det. 

Ved valget den 21. november 2017 kan du gøre din indflydelse gældende for, hvem der skal sidde ved roret i Halsnæs Kommune og i Region Hovedstaden de næste fire år. Så brug din mulighed og din demokratiske ret: Gå hen og stem. 

Heldigvis har flere og flere i Halsnæs gået i stemmeboksen de senere år, når der har været valg. Ved kommunalvalget i 2013 var stemmeprocenten 73,2 %, og ved folketingsvalget i 2015 satte 84,49 % af vælgerne i kommunen sit kryds. 

Kampagnen

I den kommende tid frem mod valget vil du møde budskabet "Tænk dig om, før du ikke stemmer" på plakater i det offentlige rum, på bannerannoncer på hjemmesider og sociale medier, hvor du også får flere muligheder for at blive klogere på valget eller blande dig i debatten. 

For eksempel på:

--> Stem.dk LINK VIRKER IKKE
--> Tænk dig om før du ikke stemmer på Facebook
--> #stemdk på Twitter

Bag kampagnen for styrket valgdeltagelse ved kommunal- og regionsrådsvalget den 21. november 2017 står Økonomi- og Indenrigsministeriet, Danske Regioner og KL i fællesskab.

Du kan også læse mere om valget lige her i din kommune på Kommunalvalg 2017

Sidst opdateret 27. maj 2019

Kontakt

Valgsekretariatet
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Telefon 47 78 40 00 
E-mail mail@halsnaes.dk