Sundhedsugen

Sundhed - en naturlig del af hverdagen.

Løber ved Stålmand i Frederiksværk

Traditionen tro sætter Halsnæs Kommune for alvor sundhed på dagsordenen gennem den årlige sundhedsuge, som i 2018 afvikles i uge 20.

Årets tema: Mental sundhed

De fleste har på et eller andet tidspunkt i livet lavet en fysisk aktivitet, som gav en følelse af tilfredsstillelse og velvære. Måske har det været en løbetur i skoven, boldspil med kammeraterne, styrketræning i det lokale fitnesscenter eller aktive lege med familien i haven.

Fælles for ovenstående og lignende aktiviteter er, at de gør os gladere og stærkere – både fysisk og psykisk.

Hvad gør dig glad? Du kan få ny inspiration til gratis aktiviteter og foredrag, når Sundhedsugen 2018 afholdes i uge 20.

Foreninger, erhvervsdrivende og andre interesserede inviteres endnu en gang til at byde ind med aktiviteter efter eget ønske.

For foreninger og virksomheder som ønsker at bidrage med aktiviteter

Det står jer frit for, hvad I vil bidrage med, men da der i år er særligt fokus på mental sundhed, vil det være oplagt at udbyde aktiviteter, der på en eller anden måde har fokus på dette. Hvis I mangler nogle gode idéer til, hvad I kan bidrage med af aktiviteter, må I også meget gerne henvende jer. 

Tilmelding

Tilmelding sker via skemaet, som findes i vedlagte brev, seneste den 6. april. 2018.
Hvis du har spørgsmål om sundhedsugen, kan du kontakte Christina H. Schneekloth på telefon: 47 78 43 87 eller via mail: chhh@halsnaes.dk  

Markedsføring og PR

Sundhedsugen 2018 vil blive markedsført i byrummet i hele Halsnæs og via kommunens kommunikationskanaler – herunder Oplevhalsnaes.dk.

 
 

Sidst opdateret 8. juni 2018

Kontakt

Ann-Dorte Laursen
Administrativ konsulent
Telefon 4778 4848
andl@halsnaes.dk 

 


Din guide til lokale oplevelser!

Link til Oplev Halsnaes